Osnivačice


Jelena Bračun

Bracun_1_resize

Profesorica likovne kulture, radila je deset godina kao stručna urednica za likovnu kulturu u Školskoj knjizi, zatim u hrvatskom klasteru kreativnih i kulturnih industrija, udruzi Dizajn centar Zagreb te je trenutno zaposlena u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika. Dosada je uredila više od 60 udžbenika, priručnika i drugih školskih materijala te više monografije. Bavi se eksperimentalnom animacijom, videom i dokumentarnim filmom. Autorica nekoliko publikacija za Muzej suvremene umjetnosti i Školsku knjigu. Vodi likovne radionice i stručna predavanja za MSU i Agenciju za odgoj i obrazovanje.

Martina Kosec

Martina_Kosec_2_resize

Profesorica likovne kulture, trenutno radi kao učiteljica likovne kulture u OŠ Tin Ujević u Zagrebu. Osim pedagoškim radom bavi se i pisanjem. Suautorica je udžbenika za likovnu kulturu, recezentica priručnika te autorica nekoliko stručnih članaka. Održala je niz predavanja i likovno-umjetničkih radionica, te sudjelovala na brojnim izložbama i kolonijama. Članica je nekoliko umjetničko-pedagoških udruga.

Gordana Košćec Bousfield

goga 2

Profesorica likovne kulture, autorica i urednica udžbenika likovne kulture, stručnih priručnika te ostalih edukacijskih i metodičkih materijala s područja likovne kulture i umjetnosti. Predavač i voditelj stručnih radionica na međunarodnim i domaćim stručnim skupovima s područja likovne pedagogije, art terapije i rehabilitacije. Članica HDLU.

Ida Loher

Ida_Mati_3_resize

Profesorica likovne kulture, autorica i urednica udžbenika likovne kulture, stručnih priručnika te ostalih edukacijskih i metodičkih materijala s područja likovne kulture i umjetnosti. Predavač i voditelj stručnih radionica na međunarodnim i domaćim stručnim skupovima s područja likovne pedagogije. Članica organizacijskog odbora 25 Salona mladih i jedna od osnivača i umjetnički voditelj likovno kazališne udruge Tigar Teatar. Članica HDLU.